Науково-методична конференція

Всеукраїнська науково-методична конференція

«Забезпечення якості вищої освіти»

 

10-12 квітня 2019 року в Одеській національній академії харчових технологій була проведена Всеукраїнська науково-методична конференція «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ». Академія є членом Асоціації європейських університетів. За результатами ресертифікаційного аудиту академія отримала сертифікат ISO 9001:2015, який засвідчує впровадження та використання системи менеджменту якості у наступних галузях: здійснення освітньої діяльності, наукової і науково-технічної діяльності, підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів.

ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:
  • Шляхи забезпечення якості вищої освіти
  • Доброчесність – головна наскрізна ідея забезпечення якості вищої освіти
  • Розвиток моделі здобуття вищої освіти
  • Науково-методичне забезпечення інноваційного розвитку освітнього процесу
  • Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів
  • Методологічні основи формування кадрового потенціалу науково-педагогічних працівників
  • Інформаційні технології та методологічні особливості дистанційного навчання

Програму конференції можна подивитися за посиланням: програма конференції


4-5 квітня 2016 року в Одеській національній академії харчових технологій було проведено 47 науково-методичну конференцію «Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення для самостійного вивчення дисциплін та їх окремих розділів». Робота складалась з двох частин – пленарного засідання та трьох секцій:

Секція 1 «Науково-методичне забезпечення навчального процесу (методологія, технології створення, інновації)», керівник секції – Мураховський Валерій Генріхович

Секція 2 «Технології самостійної навчальної роботи студентів. Шляхи адаптації студентів до самостійної навчальної роботи», керівник секції – Волков Віктор Едуардович.

Секція 3 «Інформаційні технології навчання та дистанційна освіта», керівник – Корнієнко Юрій Костянтинович.