Науково-методична конференція.

4-5 квітня 2016 року в Одеській національній академії харчових технологій було проведено 47 науково-методичну конференцію «Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення для самостійного вивчення дисциплін та їх окремих розділів». Робота складалась з двох частин – пленарного засідання та трьох секцій:

Секція 1 «Науково-методичне забезпечення навчального процесу (методологія, технології створення, інновації)», керівник секції – Мураховський Валерій Генріхович

Секція 2 «Технології самостійної навчальної роботи студентів. Шляхи адаптації студентів до самостійної навчальної роботи», керівник секції – Волков Віктор Едуардович.

Секція 3 «Інформаційні технології навчання та дистанційна освіта», керівник – Корнієнко Юрій Костянтинович.